OVER GEZONDHEID ....

Dichterbijblij

OVER
GEZONDHEID ....

Onterecht klagen !!!
En ....
Van zichzelf,
daarin,
geen moeite
te vragen !!!

Gedichten navigatie

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 23-02-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Beroepshalve in contact met tienduizenden, was en is het opvallend hoe weinig mensen over hebben voor gezondheid ! Meer afbreken dan opbouwen, dan nog verbaasd zijn over al die ziektes ! Is het zo ingewikkeld, universitaire dames en heren, zijn jullie achterlijk en/of onwillig daarin ??! Zelf zijn wij de levenskracht; weinig interesse in zichzelf !

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘OVER GEZONDHEID ....’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.