MIS bruik

Analfabeter

Nu komt de aap uit de mouw.
Edelkinderverkrachtbare,u bent zelf degene die uw edelgeslachtbare liever in kinderen stopt, dan in uw volwassen vrouw.
Daarom houdt deze westerse rechtsstaat pedo's altijd boven het hoofd.
Dat heeft men elkaar op het darkweb of tijdens het neuken van martijntje van nog geen vier jaar oud plechtig beloofd.
De ene hand wast de andere.
Niet alleen de pedo's hunten, maar die kankerrechters,slechter dan slechterst,met een bot kartelmes castreren kan hopelijk iets aan deze waanzin veranderen.

Gedichten navigatie

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 28-03-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Analfabeter (Actief sinds: 09-03-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘MIS bruik’ van Analfabeter zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.