MIJN 20 DUIZENDSTE ....

Dichterbijblij

MIJN 20 DUIZENDSTE ....

Rijm-gedicht !!
Vandaag op deze website,
destijds, als kleuter beginnend,
nu top verricht !!

Op 17 mei 2016 precies,
in grote rouw-ellende,
van allerdiepst,
met dichten begonnen !!

Op Máxima's verjaardag,
ook haar tranen,
op hun trouwdag,
super-ontroerend
wonnen !!!

Nooit,
was ik
kwaad
op God !!!
Zijn bestemming heeft,
voor de vertrekkende,
een veel beter,
Hemels-Lot !!!

Koninklijk Liefdevol
te dragen, zal jou,
je levens-offer,
ten Hoogste vragen !!!

Je wordt overvloedig beloond,
zoals inspiratie van mijn rijmpjes
al ongelofelijk toont !!

De versjes, zijn niet van mij !!
Maar, als inspiratie-medium,
daarmee, kinderlijk blij !!

Ik kan er amper
enkelen onthouden !!
Mijn ruimte, ontvangend,
moet namelijk daartoe
worden vrij gehouden !!

Lieve Toon Hermans,
heeft mij, als een schat
getroost !!!
Via De Geest,
zijn kritische,
Vaderlijke lessen,
in onvoorstelbaar,
op mij geloosd !!!

Lieve Amalia, Máxima en Willem,
jullie doen, in al die bedreigende ellende,
het voor mij, ongekend, Koninklijk Goed !!!
Bijna had ik jullie, persoonlijk al ontmoet !!!
Vanuit dezelfde stad, ook als ex-schaatser,
een sportieve, Lieve groet !!!

Dichterbijblij , 13 juni 2023

Gedichten navigatie

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 13-06-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

De versjes staan, als regel, in enkele minuten ! Mijn dag-record was 200 nieuwe versjes !! Het dichten is nog bijzaak bij ongelofelijk zwaar record-werk, wat niemand ooit voor elkaar zou krijgen ! Lichamelijk ongekend en dat, als soort talent, ook echt ingrijpend benut in allerlei gekken-werk !! Meer dan 20 boeken nog op stapel, naast gedichten !

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘MIJN 20 DUIZENDSTE ....’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.