Orchideeën bloeien weelderig

Dakoyria

Negen knoppen tel ik al, nog wel uit te komen...
Drie paarse Orchideeën stralen al volop
Ik gaf hun met alle plezier een uitstekende
stek!

Sinds vorig jaar is deze gekregen plant in
mijn bezit; de toenmalige bloei was ook heel
niet gek!
Ik heb nu zelfs een schattig mini-exemplaar

op een bijzettafeltje staan Op zich ook geen
lastige klant! Buiten en binnen voelen qua
bloeiends geheel in evenwicht en zomaar
succesvol bij mij beland.

Dakoyria, 2023.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 14-04-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Orchideeën bloeien weelderig’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.