Schuilplaats van de Allerhoogste.

Els Hengstman-van Olst

Er is een Allerhoogste schuilplaats
vlakbij Jezus Troon,
je bent daar veilig en geborgen
en bewaakt door Vaders Zoon.

De toegang tot die verborgen plek
is alleen voor al Gods kinderen,
de ingang is via het houten kruis
en niets kan hen verhinderen.

Want Jezus is de enige weg
de Deur waardoor wij binnengaan
naar de geheime schuilplaats
waar wij in vrijheid voor Hem staan.

Wij zijn geborgen en beveiligd
door Jezus kostbaar bloed
en verblijven in Gods schuilplaats
waar Jezus Zelf ons open doet!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-04-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Els Hengstman-van Olst (Actief sinds: 28-12-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Schuilplaats van de Allerhoogste.’ van Els Hengstman-van Olst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.