Drinkgewoonten veranderen mee...

Dakoyria

Het is nogal merkwaardig hoe het met gewoonten
gaat... In vroeger jaren meer dan eens sherry paraat
Macht der gewoonte totdat gebruik wordt een over
heerlijk koel rosétje waaraan het meer dan eens zo
heeft geschort.

Ook dit bleek geen vast gegeven: nu de voor
treffelijke smaak van witte wijn mogen beleven!
Modegrillen, ze gaan en komen Natuurlijk deed ik
destijds mee om nu-op leeftijd- nog slechts alcohol
vrij te doen stromen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 21-04-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Informatie bij het gedicht

Gewoonten op eet- en drinkgebied veranderen in de regel na verloop van tijd. Ik heb het al zo vaak mogen beleven...

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Drinkgewoonten veranderen mee... ’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.