Ik verzamel stiften, ben 'los' van het d

Dakoyria

Ik ben nu gewend geraakt aan die bloemen kleurboeken
voor volwassenen waarmee ik me opperst best amuseer
Momenteel heb ik als afwisseling een poezen kleurboek
te pakken, dat bevalt evenzeer

Schitterend zijn de al afgebeelde platen, maar dat
dat gepriegel nadien... Ik aanvaard het gelaten...
Ik kies me als eerste een tamelijk eenvoudige, het
resultaat stemt me meer dan te vree'

Maar de overige: interessant wel, maar het idee!
In deze warme tijden moet het voor vlot en makkelijk
gaan... Ik verzamel geschikte stiften en werk me 'los'
van het dagelijks bestaan.

Dakoyria, 2023.



Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 10-06-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik verzamel stiften, ben 'los' van het d’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.