Hersenloos

André

Zijn oren zijn uitgespoten
met zo'n hele grote spuit.
Maar het water kwam onverdroten
het andere oor weer uit.

De diagnose werd gesteld.
En de dokter zei na een poos:
Ik had het liever niet verteld,
maar u bent geheel hersenloos.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 12-06-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

André (Actief sinds: 30-04-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Hersenloos’ van André zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.