Blijvende herinnering

Joris Olivier



Een brede glimlach
trekt over m’n gelaat,
m’n tong strijkt langs m’n lippen,
wat smaakt die herin’ring zoet!

Ik proef weer die frambozen,
die kersen en wat al niet meer,
‘k zal ‘t nooit vergeten,
toch was ‘t maar één keer.

Hoewel slechts die ene keer,
is ‘t onvergeetlijk, zo zalig, zo fijn,
‘n eeuwig herin’rend festijn.

Deze blijvende herinnering,
die mij nog steeds verwart,
zit gebeiteld in m’n hart.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 06-04-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Joris Olivier (Actief sinds: 09-06-2023)

Informatie bij het gedicht

eerste zoen

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Blijvende herinnering’ van Joris Olivier zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.