Aan kinderen toe?!

Dakoyria

Ik spreek een jonge vrouw Zij is heel duidelijk
aan kinderen toe... Wel heeft zij grote
aarzeling In déze wereld nog en hoe?
Ik voel met haar mee heb het zelf ook nooit
gemakkelijk gehad

Jonge mensen in het hier-en-nu zomaar
beroven van hun voortplantingsdrang?
Hoe is het toekomstig lot van de mensheid?
Ik weet het antwoord niet Zo onzegbaar cru...

Dakoyria, 16-4-2024.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-04-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Aan kinderen toe?!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.