Zondagmiddagpodium weer open?

Dakoyria

Wel wat prematuur is nu besloten, het 'Zondagmiddag-
podium' weer ontsloten!
Ik verheug me heel onwijs bij deze me zomaar
toegevallen prijs!

Ik heb zulke heerlijke herinneringen daaraan; zal met
veel plezier er opnieuw naar toe gaan...
Het kostte al vrijwel niets, koffie of thee zelfs incluis
Je vermaakt je er heel wat uurtjes, voelt je er thuis

En dan onverwacht opnieuw door Corona afgeblazen!
Wederom zit je dan maar weer voor de buis;
geen kennissen die je blij dan begroet Zelfs geen lawaai
waarin jij je onderdompelen doet

Voor het moment is het finito en is er slechts de hevige
teleurstelling in jouw eigen huis
Misschien wel over een lange poos weer? Maar je duwt
die gedachte weg... Je bent op het moment te boos.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 08-12-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Zondagmiddagpodium weer open?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.