poëzie is

godschalk ludo

Poëzie is
Poëzie is die zachte melodie,
van mooi geschreven woorden,
tot diep rakende zinnen,
die als je ze hardop leest,
heerlijkheid laat voelen,
diep van binnen.
Poëzie is geluksgevoel aanwakkeren,
Iets dat in ieder mensenhoofd slaapt.
Het oproepen van die inwendige lach.
Als ik het lees gebeurd dat iedere dag.
L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 21-04-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

godschalk ludo (Actief sinds: 19-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘poëzie is’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.