Worden wie ik ben.

Luc Kolmen


Ik wil graag worden, worden als ik groot ben.
Brandweerman of politieagent.
Fotograaf of journalist,
Als ik maar gelukkig ben, ja dat is wat ik zie!
Samen met mijn kinderen.
Wil ik gelukkig zijn.
Bij hen blijven.
En de wereld voor hen wijzen,
Lopen door straten en,
lachen met elkaar.
En als ik dan iets anders heb,
Wil ik graag
worden, worden wie ik ben.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 14-03-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Luc Kolmen (Actief sinds: 14-03-2024)

Informatie bij het gedicht

Ik hoop mensen te vertellen dat je je dromen nooit moet opgeven! Blijf gelukkig!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Worden wie ik ben.’ van Luc Kolmen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.