Verveling

Nienke Huizenga

Hoe je iets doet
Maar toch niet
Het hunkeren naar tijdsbesteding
Wat soms niet binnen handbereik is
De klok tikt
De tijd gaat niet veel sneller voorbij
Nu je dit toch leest
Ben je al wat dichterbij

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 04-06-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Nienke Huizenga (Actief sinds: 04-06-2022)

Informatie bij het gedicht

27-05-'22'

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Verveling’ van Nienke Huizenga zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.