Zieke Mouvi.

Hennie van Maasdam

Als je poes heel ernstig ziek wordt
En zij moet een tablettenkuur ondergaan
Heb je hulp nodig om dit aan haar te geven.
Je doet er alles aan om haar verder te laten leven.
Nu komen wij bij een moeilijk punt als je de tabletten niet in de keel glijden laten kunt.
Dan breekt voor poes een lijden aan.
En daar was Inge en het " werkje" was gauw gedaan.

Nogmaals Hartelijk dank voor alles; zeker ook van Mouvi!.


.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 25-01-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Hennie van Maasdam (Actief sinds: 21-10-2023)

Informatie bij het gedicht

Op deze Nationale Gedichtendag 2024 heb ik dit gedicht geschreven over onze zieke poes Mouvi en onze overbuurvrouw Inge die ons deze week , week van eind januari 2024, geholpen heeft met medicatie aan Mouvi toedienen.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Zieke Mouvi.’ van Hennie van Maasdam zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.