PROBLEEM OPLOSSEN !!!

Dichterbijblij

PROBLEEM
OPLOSSEN !!!

Altijd is er
een weg !!
Obstakels
omzeilend,
geen
tegenhoudende
pech !!!

Gedichten navigatie

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 29-05-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘PROBLEEM OPLOSSEN !!!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.