KOUDE DRUKTE !!!

Dichterbijblij

KOUDE
DRUKTE !!!

Het weerbericht
afraffelend,
opnieuw
serieus
mislukte !!!

Gedichten navigatie

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 06-05-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Als laatste, maar ook te veel bijzaken-informatie erin proppend !! Hopeloos uit de tijd, Bobbejaan !! Ga maar weer snel achter je oersaaie krant zitten !! In Spanje zou je geen beroep hebben !! Het Nederlandsche wereld-nieuws !! Hoe vinden ze ons in het buitenland ??? Nooit van gehoord hoor !!! Ha,ha, ha !!!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘KOUDE DRUKTE !!!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.