Een duidelijke teken

Gaytrie Ramadhin

Zie je de dood als een schim
Een donkere schaduw
Een onzichtbaar fenomeen
Het maakt ook niet zoveel uit
hoe je het ervaart
Want het laat een duidelijke
teken achter die je niet kunt ontkennen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 01-05-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin (Actief sinds: 24-09-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een duidelijke teken’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.