Kleine dingen

:)

Kleine dingen maken mij blij
De lucht, een lach, een moment of een dag
Dat ene vrouwtje op die bank
Of die stem met mooie klank
Kleine dingen vallen mij op
Die andere juist niet zien
Die kleine dingen
Die mij zo dringen
Maakt het leven soms een 10:)

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 30-09-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

:) (Actief sinds: 30-09-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Kleine dingen’ van :) zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.