Liefdesschuld

Joris Olivier



Alle liefde ik jou
met liefde heb gegeven,
heb jij in veelvoud
mij teruggeven.

De schuld jij mij
na jouw verscheiden
mee achterliet,
bewaar ‘k in mijn verdriet.

Mijn gedichten
zijn de rente mijner schuld,
ik in d’herin’ring aan jou
met liefde aan jou heb aangevuld.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 10-02-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Joris Olivier (Actief sinds: 09-06-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Liefdesschuld’ van Joris Olivier zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.