lang

anoniemedichter

ik mis de licht in jou ogen
jouw uitstralingsvermogen
de manier waarop ik jou zie
dat doet niemand mij na
als vriendin, vrouw of niet
vroeger, nu of daarna
moge wij zijn als de aarde en zon
ik weet dat het toen niet anders kon
de manier waarop ik jou zie
dat is speciaal, mijn vriend.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-04-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

anoniemedichter (Actief sinds: 16-04-2024)

Informatie bij het gedicht

gedicht gemaakt in een stressvolle ochtend

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘lang’ van anoniemedichter zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.