VEERKRACHT (5) !!!

Dichterbijblij

VEERKRACHT !!!

Voor jou,
bij Liefdes-
tegenslag,
natuurlijk
uitgedacht !!

Met de juiste yoga,
heel weldra !!!

Gedichten navigatie

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 25-02-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Oppervlakkige, kortdurende flauwekul is er volop ! Vooral ook in beeld-TV ! Voor alle duidelijkheid: een acrobaat hoef je daarvoor niet te zijn ! Weinig mensen en leraren hebben weet van de juiste yoga ! Die echt duidelijk en voor langere tijd uitwerkt ! Geen gymnastiek, die bij juiste yoga een lachertje is, vanwege forcering en oppervlakkigheid !

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘VEERKRACHT (5) !!!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.