Moeder aarde

Elise

De grassprietjes en de viooltjes
zijn in hun element
de zon schijnt heerlijk en
alles is gelukkig en blij

De mieren zijn zo ijverig bezig
en ook de bidsprinkhaan
en de prachtige vlinders met hun
o zo mooie kleurenpracht

Op het gras bij het water
de zon straalt zijn stralen
naar ieder leven hier
de vogels de insecten
alles is tevreden en blij

Dat is geluk van
moeder aarde
in volmaakte zin



Elise©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 17-08-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Elise (Actief sinds: 16-06-2019)

Informatie bij het gedicht

17-8-2021. Elise

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Moeder aarde’ van Elise zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.