In mezelf is het stil

Soul Treasures

Soms als iets heel moeilijk is
En ik dan de moed nog mis

Kan ik in mezelf gaan
Daar haal ik dan kracht vandaan

In mezelf is het stil
Kan ik denken wat ik wil

Zie ik dan een puntje licht
Komt er rust in mijn gezicht

Ik ben goed zoals ik ben
Hoe ik mezelf van binnen ken

Iedereen is speciaal
En anders zijn we allemaal

We hoeven niet op elkaar te lijken
We hoeven niet bij elkaar af te kijken

Maar ik mag zijn hoe ik dat wil
En ben jij anders, blijf ik stil

Het is OK want jij bent jij
En hoe jij bent is niet van mij

Maar hoe ik ben dat is dat wel
Is wat ik aan mezelf vertel

In mijzelf is het stil
En kan ik denken wat ik wil

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 10-11-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Soul Treasures (Actief sinds: 21-11-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘In mezelf is het stil’ van Soul Treasures zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.