Politiek maakt ons ziek

Analfabeter

Geterroriseerd door de hedendaagse haagse vernietigingsfabriek.
Dit noemt men de zogenaamde westerse politiek.
Deze mensen,die ons aan het hedendaagse haagse gas wensen.
Door de bevolking structureel stelselmatig te verneuken.
Makkelijker kunnen ze het niet maken,en absoluut niet leuker.
Welkom in het hedendaagse haagse auschwitz 2.0.
Dat niet met joden, maar met vuilnisvolk afkomstig uit vol vuil verder niets toe voegende vroeger verweggistanlanden wordt gevuld.
Kutvolk uit allerhande uitheemse kutlanden.



Hoe kunnen deze totaal overbodige opvretende geen bestaansrecht hebbende vreemde volkeren hier uiteindelijk met hun hele inteeltfamilies stranden ?
In de tweede oorlog streden onze grootouders voor onze vrijheid.
Zls dank zijn hun nakomelingen nu hun eigen land alsnog voorgoed kwijt.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-04-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Analfabeter (Actief sinds: 09-03-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Politiek maakt ons ziek’ van Analfabeter zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.