Hernieuwde kennismaking?

Dakoyria

In de super ontmoet ik opeens een kennis van lang geleden
Natuurlijk volgt er de onvermijdelijke vraag: Én, ben je met
je leven wat tevreden? Ik antwoord naar ik inmiddels grondig
heb geleerd: het meeste gaat goed, soms loopt het verkeerd
Maar over het geheel genomen niet ontevreden

Aan de uitdrukking op mijn gezicht maakt zij denk ik op dat
een en ander niet helemaal klopt... Om nadere toelichting wordt
verzocht Plompverloren vraag ik razendsnel naar háár Ondanks
haar leeftijd nog altijd goed in shape Zijzelf vindt zichzelf te dik
waarnaar ik niet eens als eerste keek...

En ja, zij woont nog altijd bij de bekende zwempoel Zij heeft
eigenlijk nogal veel te doen, ja best wel een heleboel Zo gaan wij
uiteindelijk uit elkaar, die eens elkaar zo zagen zitten en nu na
járen dit resultaat daar.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 14-05-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Hernieuwde kennismaking?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.