Van een fraaie lentedag genieten!

Dakoyria

Mijn redder in de nood is de nieuwe tuinman die
voor overvloedig onkruid uitkomst bood!
Mijn tuin is weer spic en span doordat hij tijdig
kwam
Buiten steken bomen volop in hun blad, de over
heersende kleur is groen Het is al warm en menige
bewoner die een jasje ging uitdoen

Uitnodigende stoelen in de binnentuin staan al klaar
Het wachten is op overige buren, koude drankjes
zijn al daar Erboven beschermt een megaparasol,
bar weinig is nu te dol Men stak zich in zonneoutfit
Heerlijk wel dat je hier zit!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 02-05-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Van een fraaie lentedag genieten!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.