Relatie

Ies 't Hart

Jullie zijn verliefd op elkaar
En komt allebei klaar
Jullie hebben een leuke tijd
En willen elkaar niet kwijt
Dat je mekaar zo leuk vindt
Misschien maak je een kind

Die verliefdheid verdwijnt
Komt aan de relatie een eind
Of willen jullie door blijven gaan
Met elkaar om leren gaan
Moet je aan elkaar wennen
Elkaar goed leren kennen

Of zien jullie het niet meer zitten
Ga je met een ander flirten
Je moet een keuze maken
Samen blijven of het uit maken
Kun je met elkaar omgaan
Of is het stuk gegaan

Ies

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 03-05-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ies 't Hart (Actief sinds: 10-12-2014)

Informatie bij het gedicht

Veel relaties worden weer beëindigd.Als je samen wilt blijven moet je daar moeite voor doen.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Relatie’ van Ies 't Hart zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.