Gekleurde bramen? Net echt!

Dakoyria

Ik pluk de bramen bijna van het kleurblad...
Heel suggestief gedrukt en door mij gekleurd
Al met al wordt het al wat!
Hoe kan een kleurblad de natuur zo evenaren?
Nou ja, in elk geval mij voor regen buiten kunnen
sparen

Onderwijl zing ik uit volle borst met de radio mee
Wie doet me wat, ik voel me volkomen tevree
Een meer dan aardige bezigheid voor de wat kinds
wordende mens? Ik amuseer me nu al vaak zonder
enige andere wens.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-04-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Gekleurde bramen? Net echt!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.