Ik tref het niet, een stroomstoring

Dakoyria

Ik tref het, nauwelijks op, bepaald niet
Een stroomstoring, naar het zich liet
aanzien? Geen radio of t.v., lichtknopjes
staken tot mijn verdriet. En dan de
telefoon ook nog, dat begrijp je toch niet?

Internet evenwel biedt troost en is bedien-
baar Gelukkig is contact wel volop daar!
Ach ja, de 'geneugten' van de moderne
tijd... Soms hapert er wat en wat geeft dat
veel nijd!

Het hoort er zo bij, maar toch wel dat ik
schrik... Zonder telefoonverbinding en mijn
mobieltje niet opgeladen Ik ben bang voor
plotseling optredende medische zorg die
het geeft Buren in dezelfde situatie en ik
die wel zo beef!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 05-11-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Informatie bij het gedicht

Het gebeurt niet vaak, maar áls het je treft ontstaat veel overlast Geen telefoonverbinding, radio en t.v. doen het niet Lichtknopjes staken Maar hiep, hiep hoera, de wasmachine doet het... en koelkast en vriesgedeelte stellen me niet teleur. Ook de moderne tijd kent soms ongemak en nijd! Je overleeft het prima, maar dat langdurige gezeur.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik tref het niet, een stroomstoring’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.