Dat oude, wat gehavende sprookjesboek

Dakoyria

Nog altijd ligt het daar, dat zo dikke sprookjesboek
uit mijn prille kinderjaren Al die tijd goed opgeborgen
kunnen bewaren Mooi geïllustreerd, taal nog te moeilijk
maar fraai aan verhalen!

Van enige grootmeesters der sprookjeskunst, ook heden
ten dage hen lezen een gunst, zoals Grimm en Andersen
Uitgelegd door de 'groten', toen onmiskenbaar zeer ervan
genoten.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 28-04-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Dat oude, wat gehavende sprookjesboek’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.