Lidcactus

Dakoyria

Eens is de plant gekregen door mij
Tweemaals jaars ben ik meer dan blij
Rond Kerst en Pasen vaak aan het
bloeien Niet zozeer exact, maar even
hard aan het groeien...

Ik kijk verlangend de bloemetjes hun
knop uit! En waarachtig, op een dag
namen zij dit besluit Zij staan op steen-
worp afstand van mijn laptop, dichter
kan vrijwel niet Ik kijk en kijk en geniet!

Dakoyria, 22-2-2024.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 22-02-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Informatie bij het gedicht

Ieder jaar doet mijn Lidcactus dapper zijn best om te bloeien en wel rond Feestdagen Als dat het geval is kijk en kijk ik maar terwijl ik geniet. Dakoyria, 22-2-2024.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Lidcactus’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.