Diabetes

Sofie

Ik weet niet beter dan dit.
Hoe ik elke dag er opnieuw weer mee zit.
Met alles moet ik nadenken als ik iets ga doen.
Weet niet eens meer hoe het was toen.
Zoveel keer spuiten de hele dag door.
Mijn hele hoofd heel de dag door aan het verhoor.
Of ik juiste waardes heb.
Of ik genoeg insuline gespoten heb.
En nooit kan ik zonder.
Wie weet met een wonder.
Laat ik daar maar op hopen.
En anders zal ik op marktplaats gewoon ff mijn diabetes verkopen;)

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 17-04-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Sofie (Actief sinds: 01-06-2022)

Informatie bij het gedicht

Dit gedicht gaat over mezelf. Hoe ik soms het moeilijk heb met mijn diabetes.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Diabetes ’ van Sofie zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.