Die lange vrouw, het kleine hondje

Dakoyria

Die vrouw, zo heel erg lang, haar omvang erg wijd
loopt meer dan geduldig met haar lieveling, dat
zo klein geschapen blij hondenbeest

Zij wacht er super geduldig op totdat het met zijn
behoeften eindelijk klaar is en zij weer verder kunnen
lopen Zij met haar grote stappen en het dapper
gedribbel van haar diertje is een verplicht nummer

en dringend noodzakelijk daar geweest.

Dakoyria, 2024.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 15-01-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Informatie bij het gedicht

Een lange en nogal forse vrouw laat geduldig haar heel kleine hond uit, een verplicht nummer maar behoeften laten doen toch acceptabel daar geweest.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Die lange vrouw, het kleine hondje’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.