Gouden korrels

Gertjan van der Kraan

Gouden korrels

Wat ik jullie nu vertel
Gaat wel heel erg snel
In vergelijking met 50 jaar
Over jullie als huwelijkspaar
Een jubileum met gouden rand
Ontvangen van Hogerhand
Vijftig jaar lijkt een hele tijd
Maar wordt achteraf bestrijdt
Want het gleed als los zand
Toch ook door beider hand
Maar iedere korrel in die straal
Heeft ook zijn eigen verhaal
Die zijn vergeten of gebleven
In het gezamenlijk huwelijksleven
De wens voor de komende jaren
Blijf de gouden korrels sparen
Als de dierbare herinneringen
Van mooie en moeilijke dingen


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 28-02-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan (Actief sinds: 31-10-2014)

Informatie bij het gedicht

Vijftig jaar huwelijk

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Gouden korrels’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.