vergeten

anoniemedichter

acht jaar, ik wist niet dat ik het miste
acht jaar, de tijd vloog sneller dan het licht
acht jaar, het licht dat daar vermiste
acht jaar, als ik wist hoe het zou lopen
dan had ik er geen acht jaar van gemaakt
dan kon het anders verlopen
toch ben ik blij dat het nu is gebeurd
de maan heeft het goed gekeurd
nu heb ik het onbewuste licht weer gekuurd
acht jaar, het heeft veelste lang geduurd.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-04-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

anoniemedichter (Actief sinds: 16-04-2024)

Informatie bij het gedicht

mijn eerste gedicht ooit

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘vergeten’ van anoniemedichter zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.