De schoonheid van de nacht

DLVX

Ik hou van het geluid dat je maakt
als je ‘s nachts tegen me aan ligt
Ik hou van het ritme van je adem
en van de noten van je hartklop
Ik voel ze in mijn hand
die je met de jouwe
steeds dichter
tegen je borst aandrukt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 04-07-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

DLVX (Actief sinds: 04-07-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De schoonheid van de nacht’ van DLVX zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.