Paasbesef

Joris Olivier



Ik wil zo graag jou m’n liefde geven,
samen weer wat was herbeleven,
ons vroeger weer was in ’t nu,
helaas de werk’lijkheid is cru.

Jij hebt ’t nu lange her verlaten,
nu resten herin’ringen met gaten,
jouw zijn is niet, nooit meer,
dat besef, besef ik keer op keer.

Alleen toekomst zonder jou,
waar jij was, heerst nu rouw.
Koude leegte vult om mij heen
de ruimte jij in verdween.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 01-04-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Joris Olivier (Actief sinds: 09-06-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Paasbesef’ van Joris Olivier zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.