Elbow

Paul Duyvesteyn

Met ellebogen gebogen op tafelblad
In een carré heb ik alles samengevat
Pen, papier, laptop en telefoon
Voor mij ligt nu het wachtwoord tentoon
Het is negen uur, tijd voor beltoon

Is mijn wachtwoord verlopen
Ergens iets fout gelopen
Snel een nieuwe aangevraagd
Na een kwartier al vervaagd
Nu is mij hoop weer belaagd

Is het warempel in kwartiertijds uitverkocht
Einde van een driejaars Elbow's bedevaartstocht

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 14-03-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Paul Duyvesteyn (Actief sinds: 11-03-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Elbow’ van Paul Duyvesteyn zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.