God, Schepper van al wat is

celine wester

God, Schepper van al wat is

God, U bent Alomvattend.
Uit U is alles ontstaan,
ook wat nog komen gaat.
U bent de Schepper van het Al.

God, U bent de Volmaakte.
Wat we op aarde zien
zijn schaduwen,
afspiegelingen van Uw Grote Idee.

God, U bent Alomtegenwoordig.
Opgenomen in Uw grote Plan
van leven na leven
zijn wij van eeuwigheid tot eeuwigheid.

God, U bent Onze Vader.
Aan ieder mensenleven
heeft U een vonkje van Uzelf gegeven,
dat ons voort stuwt, vooruit duwt.

God, de Christus, Uw Eerstgeboren Zoon,
heeft de Weg tot U bereid,
we worden steeds door Hem geleid.
Uit Zijn Bron welt het water des levens

als teken van Uw Verbond met ons. Amen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 06-11-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

celine wester (Actief sinds: 05-11-2022)

Informatie bij het gedicht

Door leven na leven te ervaren, komen we verder op de weg, die terugvoert naar God en de eeuwige Waarheid. Na het laatste leven op aarde blijven we in de geestelijke wereld en evolueren we daar verder als geestelijke wezens. De Christus is de eerste, die de weg terug naar God heeft gevonden. Hij is Gods eerstgeboren Zoon, volg Hem naar het Licht.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘God, Schepper van al wat is’ van celine wester zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.