Verzopen Kreten

Sasha Illegems

Haar stem, bubbelend alsof de verzopen kreten de lucht verstikkend vochtig maakte, vraagt in onduidelijke paniekklinkers de redenen van haar zestig tanden aan de doven.
I’m a spacer woman
Haar haar is gemuteerd met zeven rode ogen, aan de uiteinden van de lokken, door de stilgevallenen van het verleden. Het kijkt in wantrouw naar de weg in haar queeste voor nog een reden meer. De weg die naar mij leidt tussen alle blinden.
Don’t you worry ‘bout me
En ik zie haar, met haar hemellicht witte huid en onuitgeslapen zwarte wallen, verdoofd en verblind kijk ik in verliefde verlamming naar Het Prachtig Wangedrocht.
I don’t want to hurt you
“Hoe kan er nu iemand van ons houden?”
“Heb jij misschien nog een pil?”
I just want to love you!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 19-09-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Sasha Illegems (Actief sinds: 19-09-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Verzopen Kreten’ van Sasha Illegems zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.

Om dit gedicht toe te voegen aan je favorieten dien je ingelogd te zijn. Log dus eerst in op de website. Als je nog geen account hebt, maak dan een account aan op deze website.