Koningsdag in een ouderen flatgebouw

Dakoyria

Ons flatgebouw is naar vermogen al wat versierd
De kassa vrijwel leeg, maar toch: Koningsdag wordt
toch nog gevierd Oranje ballonnen geven wat sfeer,
simpele rood-wit-blauw vlaggetjes nog wat meer

Ter verhoging van de feestvreugde alle buren bijeen
voor een feestelijk kopje koffie met oranje Tompouce?
Ik ga er zeker heen in een daarvoor geschikt liefst
oranje gekleurd kloffie... Goed voor de onderlinge
verbondenheid, dit wel een geschikte gelegenheid.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-04-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Koningsdag in een ouderen flatgebouw’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.