Dromen

Portal Master Of Games

Vlieg, vlieg weg, als een vogel in de lucht. Zie de wereld namens mij, naar de hemel mag je vliegen

Als je niet kunt vliegen, dan zul je rennen. Rennen, rennen, als een cheeta op jacht naar hun prooi, Zie de wereld namens mij, Naar de talloze sterren mag je rennen.

Als je niet kunt rennen, dan loop je. Lopen, lopen, kijk naar een grijze wolf die op zoek is naar hun roedel. Zie de wereld namens mij, naar de wildernis van het leven kun je ontdekken.

Als je niet kunt lopen, dan zul je kruipen. Kruipen, kruipen als een pasgeborene die in elke hoek alles van deze wereld leert. Zie de wereld namens mij en leer alles wat je wilt weten.

Geef je dromen niet op, volg ze, jaag ze na, en volg je volgende doel keer op keer, alleen dan mogen jullie rusten, mijn kinderen. Want als je de waarde van de dood begrijpt, kun je ook echt de waarde van het leven zelf begrijpen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-04-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Portal Master Of Games (Actief sinds: 29-02-2024)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Dromen ’ van Portal Master Of Games zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.