Werkelijk verheugd

Gertjan van der Kraan

Werkelijk verheugd

Ondanks eventuele zorgen
Waren jullie geborgen
In de vreugde en de pijn
Om zo lang samen te zijn
Maar in het terug kijken
Dan zal toch ook blijken
Hij was er constant bij
Vaak in de jaren lange rij
Van de bekende namen
Waarmee jullie samen
Over Hem konden spreken
Zijn liefde in de preken
Maar ook over de tijd
Zoals dit ontvangen feit
Dat jullie nu is gegeven
En samen mogen beleven
Vijftig jaar met elkaar
Als gouden huwelijks paar
Er is al veel ontvangen
Maar ook jullie verlangen
Met de mooie gedachten
Wat er staat te wachten
Geen zorgen meer of pijn
Maar dan met Hem te zijn
Om werkelijk verheugd
Te zijn In eeuwige vreugd

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 16-05-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan (Actief sinds: 31-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Werkelijk verheugd’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.